Terug naar overzicht

Nieuwe website gelanceerd!

Nieuws 14 januari 2019

Rotim is al bijna veertig jaar importeur van bulk grondstoffen uit diverse landen die toegepast worden in de waterbouw, wegenbouw, betonindustrie, parken, spoorwegen en industriële productie processen. Hoe gaat Rotim om met al deze veranderingen?
Wij zijn ervan overtuigd dat er een belangrijke rol is weggelegd voor bedrijven als Rotim. Een kleine dynamische organisatie die door te luisteren naar de vragen uit de markt met haar creativiteit en gedrevenheid inspeelt op mogelijkheden én verder gaat dan dat. Wanneer we in staat zijn om van producten oplossingen te maken komen we verder, kunnen we meer betekenen voor onze klanten.

Winst maximalisatie is nooit een doel op zich geweest voor Rotim. Uiteraard moet er geld verdiend worden, maar tevreden klanten, een goedlopend project, een bijdrage kunnen leveren aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, goed werkgeverschap zijn onderwerpen die hoog op onze prioriteitenladder staan.

Uit deze overtuiging is onze nieuwe onderneming voortgekomen: Rotim Lightweight Solutions BV, een samenwerking tussen GEOCELL Schaumglas GmbH en TenCate Geosynthetics. Rotim Lightweight Solutions biedt het Geocell RED Systeem aan als concept, toepasbaar in gebieden waar het bouwen op slechte ondergrond tot een uitdaging behoort. Van engineering tot uitvoering een betrokken partner die meedenkt in alle facetten van uw project. 

Dank voor uw bezoek aan onze nieuwe website!